Skip to main content

Külföldi munkára jelentkezés menete

Kategória nélkül

Sok jelentkezőnk kérdezi, mennyi idő, hány lépésből áll a jelentkezés cégünknél, mennyi időt kell várni, hogy kiutazhassanak.

Nos, erre a válaszunk (ha megvan a szükséges nyelvtudás + szakmai tapasztalat a jelentkezőnél) az, hogy akár napokon belül lehetséges a munka megkezdése. A jelentkezési rendszerünk, és a jelentkezés folyamata nagyon egyszerű, gyorsan működő gépezet. 

A következőkben látható mini animációs diáink mutatják a jelentkezés és a kiközvetítés folyamatát:

Első lépésként: 

Weboldalunkon, illetve hirdetési oldalakon jelennek meg aktuális munkaajánlataink, melyeket német, osztrák, izlandi és hajós partnereink jelzései alapján frissítünk folyamatosan. Ha megtalálta az Önnek érdekes, megfelelő állásajánlatot, vagy ha csak szeretné véleményünket kéni, milyen pozíciót tudunk Önnek ajánlani, nincs más teendő, mint egy önéletrajz küldése e-mailben.

Második lépésként:

Ha elküldte az e-mailt, ami tartalmaz egy fényképes önéletrajzot, akkor nincs más dolga, mint várni, hoyg keressük Önt. Átnézzük a küldött pályázati anyagát, ha hiányosnak ítéljük az érkezett cv-t, akkor felhívjuk Önt/írunk Önnek, hogy egy komplett és előnyös/attraktív profilt tudjunk leadni partnereinknél. 

Harmadik lépésként:

Legyen elérhető, hogy ha keressük Önt, akkor minél gyorsabban választ kapjunk kérdéseinkre. Amennyiben minden információ megvan, és elkészült a profil, a kinti partnerek akár még aznap hívhatják Önt, hogy megbeszéljék a munka részleteit (angolul vagy németül), amikor megkapták a jelentkezési anyagát. 

Negyedik lépésként:

A kinti partnerek mindig telefonon jelentkeznek a pályázónál, hogy minél gyorsabban egyeztethessék a munka részleteit. Miket szoktak megbeszélni telefonon (a teljesség igénye nélkül)?

 

  • Mikor tud kezdeni kint?
  • Van – e felmondási ideje?
  • Autója van – e kiutzani és kint munkába járni?
  • Megfelelő – e a munkabér?
  • Szállás típusa, költsége
  • Fizetés utalása, bejelentés
  • Van – e szakmai bizonytványa?
  • Van- e előző munkáltatótól ajánlólevele?

 

A telefonos egyeztetés után írásban is megkapjuk a munka részleteit, hogy biztosak legyünk benne, a jelentkező jól értette a kondciókat.

Ötödik lépésként:

Ha az interjú/beszélgetés sikeres volt, akkor a megbeszélt időpontban kezdődhet a kiutazás. 

Reméljük, Ön is hamarosan kiutazóink között lesz! Böngésszen ajánlataink között ITT

 

International Recruiting Experts