Skip to main content

Rólunk

Kik vagyunk mi?

A SILVERHAND csoport holdingstruktúrával rendelkezik. Lengyelország, Románia, Bulgária, Szlovákia és Magyarország egységeiből áll. Emellett a Cseh Köztársaságot, Horvátországot, Szlovéniát, Litvániát és az Ibériai-félszigetet is magában foglalja.

International Recruiting Experts

Külföldi vállalatok számára toborzunk

3500

Toborzás 2023.

24h

Szakértői támogatás

A gazdaság minden ágazatában toborzunk, mind a lengyel munkáltatók, mind a következő országok munkáltatói számára: Németország, Ausztria, Svájc, Dánia, Finnország, Norvégia, Svédország, Izland, Írország, Belgium, Hollandia, Spanyolország, Franciaország, Kanada és Kanada.

A velünk való együttműködés szakaszai

Az alábbiakban a toborzás szakaszait ismertetjük

 • 1 Színpad

  Önéletrajz feltöltése - önéletrajzát elküldheti nekünk weboldalunkon vagy e-mailben a munka@silverhand.hu címre.

 • Színpad

 • 2 Színpad

  Kapcsolatfelvétel szakemberünkkel - egyik munkatársunk, miután elemezte önéletrajzát, felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy bemutassa az Ön számára legelőnyösebb állásajánlatokat.

 • 3 Színpad

  Ajánlás - a megcélzott munkáltatóval felvesszük a kapcsolatot, hogy bemutassuk az Ön jelentkezését és intézkedjünk az Ön foglalkoztatásáról.

 • Színpad

 • 4 Színpad

  A szerződés aláírása - az utolsó lépés a szerződés aláírása a célmunkáltatóval és a munkába állás.

A felvételi folyamat mindössze néhány napot vesz igénybe, így ha sürgősen állást keres, gyorsan tudunk segíteni.
Ha csak néhány hét múlva tervezi a munkakezdését, jelentkezzen most, és mi tájékoztatjuk a kívánt munkáltatót a kívánt munkakezdési időpontról.

Ismerje meg csapatunk néhány tagját.

A vállalat létének kulcsa mindenekelőtt a több mint 60 jól képzett és pozitív energiájú szakemberből álló csapat, amelynek köszönhetően már több ezer ember kapott munkát külföldön és Lengyelországban. Nekünk köszönhetően sok szakember talált képzettségének és anyagi igényeinek megfelelő állást.

silverhand

Csapatunk

60

Silverhand-i toborzók

A SILVERHAND Csoport sikere nem lett volna lehetséges kemény munka és a legmagasabb etikai normákhoz - a becsületesség, a felelősség és az emberek iránti tisztelet elveihez - való feltétlen hűség nélkül.

Minden nap gondoskodunk arról, hogy szolgáltatásaink minősége és ügyfeleink elégedettsége a lehető legmagasabb szinten legyen.

SILVERHAND etikai kódex

A "A munka nem egy termék" elv vezérel bennünket, mert tökéletesen megértjük, hogy minden ember más és más, és egyéni megközelítést igényel az álláskeresési folyamat során. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy számíthat szakértőink teljes körű támogatására, akik segítenek eloszlatni a kétségeit és megtalálni álmai állását.