BUDAPESTI SZEMÉLYES INTERJÚ A HAJÓFEDÉLZETEN – Szeptember 14.

2017
augusztus 10

HAJÓS Partnerünk személyes interjút tart hajója fedélzetén Budapesten szeptember 14-én!

Az interjú napon a jelentkezőket a hajón is körbevezetik, így betekintést nyerhetnek a hajó fedélzetének és az ott dolgozók mindennapjaiba.

Partnerünk a következő pozíciókba keres munkavállalókat:

– Felszolgáló

– Barkeeper

– Szobalány

– Szakács

– Cukrász

– Sommelier

– Recepciós

– Mosogató

– Mosodás

– Műszaki karbantartók

– Matróz

(A pozíciók pontos részleteit munkaajánlataink alatt találja.)

 

A jelentkezés feltétele az erős német nyelvtudás, mely mellett előnyt jelent az angol nyelvismeret.

Pozíciótól függően minimum 1 év hotelből vagy étteremből szerzett tapasztalat szükséges.

Várjuk jelentkezését német nyelvű szakmai önéletrajzával a MUNKA@SILVERHAND.HU e-mail címre vagy weboldalunkon keresztül!

 

A munkával kapcsolatosan pozitívan csalódtam. Nem nehéz, rugalmas munkabeosztás, normális korrekt főnök, két szak van reggel és délután igy mindennap van szabadidő is. Igaz 54 fok van a mosodában ezt el kell tudni viselni de előny bármennyit eszik az ember nem hízik. jó csapat van ami szintén fontos ételek is finomak. Röviden ennyi.

Zoltán, 42 éves, mosodás

 

Az önök közvetítésével kaptam lehetőséget az egyik állmaim munkájára. Egy hajón kaptam munkalehetőséget. Külön megnevezném Hillender Tímeát. Az ő segítségével kaptam meg ezt a lehetőséget. Nagyon szimpatikus és segítőkész volt velem.Személyesen el jött ő is az állásínterjúra. Bármit kérdeztünk ő azonnal segített. Még egyszer köszönöm a lehetőséget.

Andi, 33 éves, szobalány

 

Mégegyszer szeretném megköszönni ezt az egészet. Mondhatni már sinen van az életem :) mivel ez egy nagyon jó dolog hogy itt dolgozhatok egy ilyen hajón :) Nagyon jól érzem magam, bár sok a munka. Csomót tanultam már angolul és teljesen megvannak velem elégedve :) szóval köszönöm :) Majd még jelentkezem :)

Mátyás, 18 éves, éttermi kisegítő