Skip to main content

Töltse ki az űrlapot

Szakmunkák Ausztriában

Osztrák partnereink a következő pozíciókban keresnek munkatársakat:

 • Asztalos
 • Villanyszerelő
 • Festő
 • Kőműves
 • Zsaluzó
 • Ács

Munkavégzés helyszínek: Salzburg, Linz, Graz, Bécs környéke

Küldje el fényképes önéletrajzát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

* * * *

Miért a Silverhand?

- minden esetben ingyenes a munkánk
- nincsenek rejtett költségeink, nincs közvetítői díjunk
- partnereink szervezett szállást biztosítanak
- német nyelvű pályázati profilt készítünk
- tanácsokkal látjuk el a pályázókat

Kinek tudunk segíteni?

- akinek van alap német nyelvtudása
- aki Ausztriában keres állást építőiparban
- akinek van minimum 1-3 év releváns munkatapasztalata
- akit érdekel hosszú távú, osztrák bejelentésű állás

Tudta?

- magyar nyelvű kapcsolattartók maradunk munkába állást követően is
- külföldi bejelentésű az állásajánlatunk - jelen esetben német munkaszerződés
- hosszú távú munkalehetőség, korlátlan idejű munkaszerződéssel
- szervezett szállást kínál az osztrák munkáltató

 • Lakatos

  Silverhand egy nagyon segítőkész, „emberséges csapat”. A korom miatt (56 év) nehezen találtak számomra megfelelő állást. Sokáig tartott a keresés de nem adták fel és ezt én nagyon értékelem! Jelenleg Baden -Württembergben dolgozom, egy nagyon barátságos, igazán jó kollektívában. A munkatársaim részéről az eddigiek alapján csak a jóindulatot tapasztaltam. Negyedik hónapja dolgozom itt. A szállásra egyetlen rossz szavam sem lehet. Egy családi ház felső szintjén lakom, jelenleg egyedül. A lakás mindennel fel van szerelve és ami nagyon fontos volt számomra, a családdal történő kapcsolattartás miatt, van jó, használható internet!

  István

 • Festő

  Kedves Tímea ! Köszönöm igen kellemesen teltek az ünnepi napok végre tele kajáltam magam hazai ízekkel :) Kérdésem igazából nincsen minden rendben van a munkahelyen és a cég is nagyon korrekt ! Jól be tudtam illeszkedni a céghez nem volt nehéz hisz jó vagyok a szakmában a nemet főnök "X" úr fel is ajánlotta a direkt szerződést mar régen de nem fogadtam el :)Jó kapcsolatban vagyok a főnökkel ki buliztam magamnak a pozícióm néha úgy érzem én vagyok a főnök nem "X" úr :) megvan az oka hogy miért :) jó ez így nekem sőt a legjobb ;) alá is írtam az új szerződést a céggel a jövő évre mielőtt haza indultam volna ! Január 16-án kezdek újra dolgozni addig itthon vagyok! Köszönöm önnek még egyszer a lehetőséget és a korrektséget ! Kívánok sikerekben egészségben jó létben gazdag új évet Önnek Kedves Tímea ! Nagyon megvagyok elégedve meg maraton futásra is van energiám a munka mellett :)

  Zoltán

 • Buszsofőr

  István vagyok, Németorszàgban Stefánnak hívnak. Kettő évig próbálkoztam különböző irodákon keresztül Németországban munkát találni végig sikertelenül. Egyszer aztán egyik kollágám átküldte a SILVERHAND Cég álláskínálatát amire beadtam a jelenkezésemet. Meglepetésemre azonnal válaszoltak és ami a legjobb az egészben 3 hét mulva már Németországban dolgoztam…. Ezen felül megemlíteném még azt a lelkiismeretes, minden esetleges problémárkra kiterjedő segítségnyujtást,tolmácsolàst ami egy munkavállalónak egy idegen országban nyujtanak enèlkül nem sikerülhetett volna Jó fizetéshezés jó munkahelyhez jutni és ott helytállni. Utólag is köszönöm szépen a Cégnek ezen áldozatos munkáját…

  István