Skip to main content

Töltse ki az űrlapot

Németországi munka

Németországban keres szakmunkát?

Segítünk Önnek szakmunkát találni egész Németország területén!

 • Beszél németül?
 • Van autója kint munkába járni?
 • Rendelkezik szakmai tapasztalattal?

Akkor biztosan van Önnek is egy németországi munkaajánlatunk!

Küldje el nekünk fényképes önéletrajzát, és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

* * * *

Miért a Silverhand?

- több ezer munkavállalónak segített cégcsoportunk szakmunkát találni Németországban;
- több, mint kétszáz német partnercéggel dolgozunk
- egész Németország területéről tudunk munkát kínálni
- kapcsolattartók maradunk a kiközvetítést követően is

Tudta?

- nincs munkadíjunk, nincsenek rejtett költségeink
- segítjük a német nyelvű kommunikációt
- kapcsolattartók vagyunk cégek és munkavállalók között

Kinek tudunk segíteni?

- akinek van releváns szakmai tapasztalata
- akinek van minimum erős alap német nyelvtudása
- akinek van autója kint munkába járni (ez nem mindig feltétel)
- aki hosszú távú munkát keres Németországban
- aki német bejelentéssel keres állást

 • Lakatos

  Silverhand egy nagyon segítőkész, „emberséges csapat”. A korom miatt (56 év) nehezen találtak számomra megfelelő állást. Sokáig tartott a keresés de nem adták fel és ezt én nagyon értékelem! Jelenleg Baden -Württembergben dolgozom, egy nagyon barátságos, igazán jó kollektívában. A munkatársaim részéről az eddigiek alapján csak a jóindulatot tapasztaltam. Negyedik hónapja dolgozom itt. A szállásra egyetlen rossz szavam sem lehet. Egy családi ház felső szintjén lakom, jelenleg egyedül. A lakás mindennel fel van szerelve és ami nagyon fontos volt számomra, a családdal történő kapcsolattartás miatt, van jó, használható internet!

  István

 • Festő

  Kedves Tímea ! Köszönöm igen kellemesen teltek az ünnepi napok végre tele kajáltam magam hazai ízekkel :) Kérdésem igazából nincsen minden rendben van a munkahelyen és a cég is nagyon korrekt ! Jól be tudtam illeszkedni a céghez nem volt nehéz hisz jó vagyok a szakmában a nemet főnök "X" úr fel is ajánlotta a direkt szerződést mar régen de nem fogadtam el :)Jó kapcsolatban vagyok a főnökkel ki buliztam magamnak a pozícióm néha úgy érzem én vagyok a főnök nem "X" úr :) megvan az oka hogy miért :) jó ez így nekem sőt a legjobb ;) alá is írtam az új szerződést a céggel a jövő évre mielőtt haza indultam volna ! Január 16-án kezdek újra dolgozni addig itthon vagyok! Köszönöm önnek még egyszer a lehetőséget és a korrektséget ! Kívánok sikerekben egészségben jó létben gazdag új évet Önnek Kedves Tímea ! Nagyon megvagyok elégedve meg maraton futásra is van energiám a munka mellett :)

  Zoltán

 • Buszsofőr

  István vagyok, Németorszàgban Stefánnak hívnak. Kettő évig próbálkoztam különböző irodákon keresztül Németországban munkát találni végig sikertelenül. Egyszer aztán egyik kollágám átküldte a SILVERHAND Cég álláskínálatát amire beadtam a jelenkezésemet. Meglepetésemre azonnal válaszoltak és ami a legjobb az egészben 3 hét mulva már Németországban dolgoztam…. Ezen felül megemlíteném még azt a lelkiismeretes, minden esetleges problémárkra kiterjedő segítségnyujtást,tolmácsolàst ami egy munkavállalónak egy idegen országban nyujtanak enèlkül nem sikerülhetett volna Jó fizetéshezés jó munkahelyhez jutni és ott helytállni. Utólag is köszönöm szépen a Cégnek ezen áldozatos munkáját…

  István