fbpx

Vélemények

Visszajelzések, vélemények munkánkról

Nagyon jó tapasztalatot szereztem Izlandon, gyönyörű ország, nagyon szélsőséges időjárással. Jól felszerelt szállást kaptam. Sok túlórát vállaltam, jó fizetést tudtam havonta elérni. A Wizzairrel könnyen haza tudtam utazni. Nagyon jó élményekkel tértem haza

Tibor, 36 éves, ács

Az állás megpályázása során nagyon sok segítséget kaptam, tippeket, jó tanácsokat, melyek mind hozzájárultak, hogy a telefonos interjúk jól sikerüljenek. Nem minden ügynökség segít ennyit. Örülök, hogy ilyen cégek is vannak, mert sok kudarc éri az embert munkakeresés közben.

Lilla, 23 éves, Customer service representative

Voltak kezdetben nehézségeim, mert nehezen szoktam hozzá a hatalmas szélhez, a sok esőhöz. Nem gondoltam, hogy Anglia után lesz még egy olyan ország, ahol az időjárás próbára tesz. Sofőrként nagyon szerettem itt dolgozni. Ha lehet, visszamegyek még. Az izlandi emberek nekem nagyon szimpatikusak. Köszönöm a lehetőséget!.

Csaba, 44 éves, sofőr

Kedves Tímea,

nagyon jó helyre kerültem a Maga segítségével. Ezt még egyszer itt is köszönöm. Ha megengedi, írok egy rövid beszámolót az itteni életemről, hátha a későbbi jelentkezőknek így egy előzetes képet tudok festeni.

A munkáltató család nagyon kedves, és korrekt. Mindent megtesznek a kényelmemért, például mindig biztosítanak vegetáriánus ebédet nekem. Ha kérdésem vagy problémám merül fel, rögtön segítenek, a héten például a telefonom kellett gyorsan szervizbe vinni, vagy elhoztak a vasútállomásról is. A fizetéssel és a munkanapokkal is nagyon korrekten bánnak, még ők figyelmeztettek, hogy ne felejtsem el kivenni a fizetett szabadságomat. Említésre méltónak tartom megírni, hogy itt a családi illetve a munkahelyi szerepek kicsit össze vannak mosva, ezt meg kell tanulni kezelni. Viszont nagy előnynek tartom, hogy amerre ők mennek, oda engem is hívnak: töltöttünk már el egy egész napot együtt Salzburgban városnézéssel, vagy voltunk egy este Kaprunban Sí-Show-t nézni. Összességében nagyon jól érzem itt magam, és merem ajánlani másoknak is.

Lilla, Szobalány, Ausztria

Kedves Tìmea!

Az Önnel való talàlkozàs, màr önmagàban is èlmèny volt! Nagyon szimpatikus a çègük azon törekvése, hogy bennünket maximàlisan kiszolgàljanak.

Köszönöm!

A tovàbbi sikeres ès eredmènyes együttműködésünk maximàlis remènyèben, kivàló tisztelettel: 

Zsolt, Maitre

Kedves Tímea,

Összeségében nagyon meg voltam elégedve mindennel. Az interjú menete, az előkészületek és az iroda rendezettsége és tisztasága kitűnő volt. Nagyon örülök, hogy részt vehettem és szívesen fogadtatok.

Folytassátok a kiváló munkátokat a jövőben is és még egyszer köszönöm a lehetőséget. 

István, Restaurant Manager

Korrekt, részletes tájékoztatás. Gyors pályázási lehetőség. Nem kellett az interjúkra heteket várni. A telefonos interjúk témája változatos volt. Sok segítséget kaptam az irodától.

Ildikó, 25 éves, Customer service representative

Kedves Eszter és Tímea!

Én köszönöm a lehetőséget!

Viszonylag sok interjún vettem már részt, jó néhány hajóst is beleértve.

Messze ez volt a legjobban szervezett. Mindössze pár perc várakozás,  a megszokott hosszú, akár több órás előző interjúkhoz képest.  Profi szervezés, kiváló kommunikáció, remek munka.

Ajánlom mindenkinek. 

Zoltán, Restaurant Manager

Kedves Timea! Szeretném ismételten megköszönni az izlandi nyarat, amit neked köszönhetek! Sikeresen letelt a négy hónap, 20 – án megyek haza. Ha valamilyen munkát tudsz nekem, szívesen veszek minden információt. További szép napot!

Ferenc, 43 éves, buszsofőr

Kedves Tímea és Eszter!

Maximálisan elégedett voltam a mai interjúztatással. Úgy a helyszínnel, mint a személyekkel, nagyon kedves emberek voltak, kivétel nélkül mindenki. Pozitív benyomásom volt az egészről és a kezdeti félelmem, szorongásom is alábbhagyott, mihelyst elkezdtünk beszélgetni.

Tartottam tőle, hogy mivel már nagyon régen nem beszéltem – egyébként általam  igen kedvelt nyelvemen -, így okoz némi nehézséget… Így is volt, de pár nap után már nemcsak a passzív, hanem az aktív szókincsem is “helyreáll”, “helyreállhat”.

Öröm volt ott lenni. :)

Irén, Masszőr

Kedves Tímea!

Köszönöm a mai udvarias és kifogástalan minőségű kiszolgálást a folyami hajós interjún.

Zsolt, Restaurant Manager

Tisztelt Eszter és Tímea! 


Köszönöm az ajándékot még egyszer, a tollat és a cukrot ! 
Teljesen meg vagyok elégedve mindennel, amit önök nyújtottak nekem, már maga a fogadtatás és a mosoly is nagyon tetszett :) Köszönöm, hogy számít, mit gondolok, úgy gondolom, nagyon sokat köszönhetek önnek Tímea + a mai nap is! 
Még egyszer köszönöm és tovàbbi szép napot / estét !

Dávid, felszolgáló

Nehéz ma olyan munkahelyet találni, ahol nem kérnek munkatapasztalatot, ezért figyeltem fel az állásra. Nekem az volt a fontos, hogy legyen magyar iroda is az ajánlat mögött, ha bármi kérdésem lenne, akkor tudjak kihez fordulni. Köszönöm a válaszokat, javaslatokat, ötleteket, amiket a pályázáskor kaptam!

Kitti, 22 éves, Customer service representative

Kedves Tímea! 

Köszönöm szépen a visszajelzést. Bízom én is a sikeres felvételben.

Az interjúztatás menete és az egész nap szervezettsége igazán kellemes élmény volt. Úgy éreztem, hogy tapasztaltak vagytok ebben. Például pontosan tájékoztattál a helyszínről, fényképpel illusztrálva. Az elvárások és lehetőségek érthetően és konkrétan voltak megfogalmazva a levélben. Az irodaház személyzete is számított ránk. Jó volt, hogy a személyes holminkat biztonságban ott lehetett hagyni nálatok, nem kellett becipelni az interjú szobájába. Ami bennem bizonytalanságot keltett, hogy még előző napig sem kaptam e-mailben megerősítést az interjúba való bekerülésem konkrétumairól.

Csak a második telefonhívás alkalmával -mikor sikerült elérni-, nyugodtam meg, hogy valóban mehetek. Az viszont szintén várakozáson felüli pozitívum volt, hogy vasárnap is választ kaptam az álláskereső levelemre, valamint az, hogy találkozhattam veled személyesen, hiszen az ismerős személy jelenléte erősítette a munkakeresés folytonosságának, vagy folyamatban levésének élményét, emellett lehetőséget adott a kérdések feltevésére is. 

Köszönöm szépen a kedvességet, szolgálatkészséget és kiemelten azt, hogy érzem a folyamatos fejlődés iránti igényt a munkátokban. Bizalmat szavaz annak a cégnek is, amelyeknek toboroztok. A hölgy olyan kedves, támogató és segítőkész volt, hogy mindenkinek azt kívánom, bárcsak ilyen interjún vehetne részt mindig. Az a tapasztalatom, hogy azok a szakemberek, akik ennyire támogatóak szoktak lenni egy ilyen pozícióban, általában nagyon szoktak érteni a munkájukhoz, ennek hatására még azt is örömmel tudnám fogadni, ha nem sikerülne.

Bár, bízom benne, hogy sikerül. :)”

Annamária, Matróz

“Nagyon gyors ügyintézés, maximális tájékoztatást és segítséget kaptam! A hét közepén megkezdhetem új munkám! Külön köszönet Tímeának!”

Éva, 31 éves, Ass. Maitre d’ Hotel

Kedves Timea! Szeretném ismételten megköszönni az izlandi nyarat, amit neked köszönhetek! Sikeresen letelt a négy hónap, 20 – án megyek haza. Ha valamilyen munkát tudsz nekem, szívesen veszek minden információt. További szép napot!

Ferenc, 43 éves, buszsofőr 

Kedves Timea ! Köszönöm igen kellemesen teltek az ünnepi napok végre tele kajaltam magam hazai ízekkel :) Kérdésem igazából nincsen minden rendben van a munkahelyen es a cég is nagyon korrekt ! Jol be tudtam illeszkedni a céghez nem volt nehéz hisz jo vagyok a szakmában a nemet főnök “X” úr fel is ajánlotta a direkt szerződést mar régen de nem fogadtam el :)Jo kapcsolatban vagyok a főnökkel ki buliztam magamnak a pozícióm néha úgy érzem en vagyok a főnök nem “X” úr :) megvan az oka hogy miert :) jo ez így nekem sőt a legjobb ;) alá is írtam az uj szerződést a céggel a jövő évre mielőtt haza indultam volna ! Január 16 an kezdek ujra dolgozni addig itthon vagyok ! Köszönöm önnek mégegyszer a lehetőséget es a korrektseget ! Kívánok sikerekben egészségben jo létben gazdag uj evet Önnek Kedves Timea ! Nagyon megvagyok elégedve meg marathon futásra is van energiam a munka melett :)

Zoltán, 35 éves, festő

Kedves Tímea,
A munkával kapcsolatosan pozitívan csalódtam. Nem nehéz, rugalmas munkabeosztás, normális korrekt főnök, két szak van reggel és délután igy mindennap van szabadidő is. Igaz 54 fok van a mosodában ezt el kell tudni viselni de előny bármennyit eszik az ember nem hízik. jó csapat van ami szintén fontos ételek is finomak. Röviden ennyi.

Zoltán, 42 éves, mosodás – hajón

Silverhand egy nagyon segítőkész, „emberséges csapat”. A korom miatt (56 év) nehezen találtak számomra megfelelő állást. Sokáig tartott a keresés de nem adták fel és ezt én nagyon értékelem! Jelenleg Baden -Württembergben dolgozom, egy nagyon barátságos, igazán jó kollektívában. A munkatársaim részéről az eddigiek alapján csak a jóindulatot tapasztaltam. Negyedik hónapja dolgozom itt. A szállásra egyetlen rossz szavam sem lehet. Egy családi ház felső szintjén lakom, jelenleg egyedül. A lakás mindennel fel van szerelve és ami nagyon fontos volt számomra, a családdal történő kapcsolattartás miatt, van jó, használható internet! 😊 😊

István, 56 éves, lakatos

Köszönöm a segítséged! Szívesen jellemezném a munkád-munkátok! Kedves ügyfél orientált, sokoldalú, segítőkész ,munkaközvetítő szívesen ajánlom mindenkinek!

Zoltán, 43 éves, komissiózó

Úgy gondolom, hogy össze tudom hasonlítani néhány másik budapesti iroda munkáját az Önökével. Én az álláskeresést tavaly januárban kezdtem, s akkor meghallgatott két budapesti iroda is -angolul-, s azt jelezték vissza, hogy megfelelő a tudásom. Ehhez képest egyik iroda sem tudott kiközvetíteni. Tavasszal újratervezés következett. Ismét mentem egy “kört” és 5 irodába vittem be az életrajzomat. Az egyik iroda hirdetett ciprusi álláslehetőséget, oda elmentem interjúra és fel is vettek. De a szezon végén,- Ciprus után- megint csak hiába tértem vissza az irodához, nem tudtak sehová sem kiközvetíteni, még budapesti munkára sem. Ezekről az irodákról azt gondolom, hogy több az ámítás, mint a valóság. Az Önök munkája azért is lenyűgöző, mert én éjjel küldtem el a jelentkezésemet, de reggel 7-kor már ott volt a válasz. !!! Nem volt semmi mellébeszélés, csak a lényegről szólt minden és 2 nap alatt ott voltam az interjún, ráadásul hajón, ahol még a hajót is megmutatták. (Zárójelben jegyzem meg, hogy másik budapesti iroda is hirdetett ehhez a hajós céghez interjút, oda is beküldtem az anyagomat, de annyi visszajelzést sem kaptam, hogy megkapták…) Az sem elhanyagolható, hogy a korábbi közvetítő iroda díjat számolt fel a kiközvetítésért. Itt ez sincs. Összességében úgy gondolom, hogy a Siverhand Hungary KFT, lényegretörő, komoly, megbízható munkát végez. Nagyon örülök, hogy megtaláltam Önöket.

Zsombor, 22 éves, bartender – hajón

István vagyok, Németorszàgban Stefánnak hívnak. Kettő évig próbálkoztam különböző irodákon keresztül Németországban munkát találni végig sikertelenül. Egyszer aztán egyik kollágám átküldte a SILVERHAND Cég álláskínálatát amire beadtam a jelenkezésemet. Meglepetésemre azonnal válaszoltak és ami a legjobb az egészben 3 hét mulva már Németországban dolgoztam…. Ezen felül megemlíteném még azt a lelkiismeretes, minden esetleges problémárkra kiterjedő segítségnyujtást,tolmácsolàst ami egy munkavállalónak egy idegen országban nyujtanak enèlkül nem sikerülhetett volna Jó fizetéshezés jó munkahelyhez jutni és ott helytállni. Utólag is köszönöm szépen a Cégnek ezen áldozatos munkáját….Különösképpen az én esetemben Hillender Timeának. Nagyon szépen köszönöm,és jóegészséget kívánok a további munkához.

István, 51 éves, buszvezető

Az önök közvetítésével kaptam lehetőséget az egyik állmaim munkájára. Egy hajón kaptam munkalehetőséget. Külön megnevezném Hillender Tímeát. Az ő segítségével kaptam meg ezt a lehetőséget. Nagyon szimpatikus és segítőkész volt velem.Személyesen el jött ő is az állásínterjúra. Bármit kérdeztünk ő azonnal segített. Még egyszer köszönöm a lehetőséget.

Andi, 33 éves, szobalány – hajón

Mégegyszer szeretném megköszönni ezt az egészet. Mondhatni már sinen van az életem :) mivel ez egy nagyon jó dolog hogy itt dolgozhatok egy ilyen hajón :) Nagyon jól érzem magam, bár sok a munka. Csomót tanultam már angolul és teljesen megvannak velem elégedve :) szóval köszönöm :) Majd még jelentkezem :)

Mátyás, 18 éves, éttermi kisegítő – hajón

“Már két hete dolgozom itt, és minden rendben van, egyelőre minden úgy van, ahogy ígérték, és ahogy azt a szerződésbe is belefoglaltuk. Egyelőre elég kevés a vendég, rendszeresen hamarabb végzek a munkával, mint ahogy az a beosztásban van, de ennek én nyilván csak örülök. Kényelmes a szobám, jó és bőséges a napi kétszeri személyzeti kaja, rendesek a főnökök és a kollégák (akik egyébként szinte mind horvátok). Fizetést még természetesen nem kaptam, de gondolom azzal sem lesz probléma. A ledolgozott órákat nem írom, de egyelőre több mint korrekt a munkaidő. Nagyon köszönöm a közvetítésben nyújtott segítséget!”

Péter, 28 éves, felszolgáló hotelben