Vélemények

Visszajelzések, vélemények munkánkról

"Nagyon gyors ügyintézés, maximális tájékoztatást és segítséget kaptam! A hét közepén megkezdhetem új munkám! Külön köszönet Tímeának!"

Éva, 31 éves, Ass. Maitre d' Hotel

 

Kedves Timea! Szeretném ismételten megköszönni az izlandi nyarat, amit neked köszönhetek! Sikeresen letelt a négy hónap, 20 – án megyek haza. Ha valamilyen munkát tudsz nekem, szívesen veszek minden információt. További szép napot!

Ferenc, 43 éves, buszsofőr 

 

Kedves Timea ! Köszönöm igen kellemesen teltek az ünnepi napok végre tele kajaltam magam hazai ízekkel :) Kérdésem igazából nincsen minden rendben van a munkahelyen es a cég is nagyon korrekt ! Jol be tudtam illeszkedni a céghez nem volt nehéz hisz jo vagyok a szakmában a nemet főnök "X" úr fel is ajánlotta a direkt szerződést mar régen de nem fogadtam el :)Jo kapcsolatban vagyok a főnökkel ki buliztam magamnak a pozícióm néha úgy érzem en vagyok a főnök nem "X" úr :) megvan az oka hogy miert :) jo ez így nekem sőt a legjobb ;) alá is írtam az uj szerződést a céggel a jövő évre mielőtt haza indultam volna ! Január 16 an kezdek ujra dolgozni addig itthon vagyok ! Köszönöm önnek mégegyszer a lehetőséget es a korrektseget ! Kívánok sikerekben egészségben jo létben gazdag uj evet Önnek Kedves Timea ! Nagyon megvagyok elégedve meg marathon futásra is van energiam a munka melett :)

Zoltán, 35 éves, festő

 

 

Kedves Tímea,
A munkával kapcsolatosan pozitívan csalódtam. Nem nehéz, rugalmas munkabeosztás, normális korrekt főnök, két szak van reggel és délután igy mindennap van szabadidő is. Igaz 54 fok van a mosodában ezt el kell tudni viselni de előny bármennyit eszik az ember nem hízik. jó csapat van ami szintén fontos ételek is finomak. Röviden ennyi.

Zoltán, 42 éves, mosodás – hajón

 

 

Silverhand egy nagyon segítőkész, „emberséges csapat”. A korom miatt (56 év) nehezen találtak számomra megfelelő állást. Sokáig tartott a keresés de nem adták fel és ezt én nagyon értékelem! Jelenleg Baden -Württembergben dolgozom, egy nagyon barátságos, igazán jó kollektívában. A munkatársaim részéről az eddigiek alapján csak a jóindulatot tapasztaltam. Negyedik hónapja dolgozom itt. A szállásra egyetlen rossz szavam sem lehet. Egy családi ház felső szintjén lakom, jelenleg egyedül. A lakás mindennel fel van szerelve és ami nagyon fontos volt számomra, a családdal történő kapcsolattartás miatt, van jó, használható internet! 😊 😊

István, 56 éves, lakatos

 

 

Köszönöm a segítséged! Szívesen jellemezném a munkád-munkátok! Kedves ügyfél orientált, sokoldalú, segítőkész ,munkaközvetítő szívesen ajánlom mindenkinek!

Zoltán, 43 éves, komissiózó

 

 

Kedves Tímea!

Úgy gondolom, hogy össze tudom hasonlítani néhány másik budapesti iroda munkáját az Önökével.

Én az álláskeresést tavaly januárban kezdtem, s akkor meghallgatott két budapesti iroda is -angolul-, s azt jelezték vissza, hogy megfelelő a tudásom. Ehhez képest egyik iroda sem tudott kiközvetíteni. Tavasszal újratervezés következett. Ismét mentem egy "kört" és 5 irodába vittem be az életrajzomat. Az egyik iroda hirdetett ciprusi álláslehetőséget, oda elmentem interjúra és fel is vettek. De a szezon végén,- Ciprus után- megint csak hiába tértem vissza az irodához, nem tudtak sehová sem kiközvetíteni, még budapesti munkára sem. Ezekről az irodákról azt gondolom, hogy több az ámítás, mint a valóság. Az Önök munkája azért is lenyűgöző, mert én éjjel küldtem el a jelentkezésemet, de reggel 7-kor már ott volt a válasz. !!! Nem volt semmi mellébeszélés, csak a lényegről szólt minden és 2 nap alatt ott voltam az interjún, ráadásul hajón, ahol még a hajót is megmutatták. (Zárójelben jegyzem meg, hogy másik budapesti iroda is hirdetett ehhez a hajós céghez interjút, oda is beküldtem az anyagomat, de annyi visszajelzést sem kaptam, hogy megkapták…) Az sem elhanyagolható, hogy a korábbi közvetítő iroda díjat számolt fel a kiközvetítésért. Itt ez sincs. Összességében úgy gondolom, hogy a Siverhand Hungary KFT, lényegretörő, komoly, megbízható munkát végez. Nagyon örülök, hogy megtaláltam Önöket.

Zsombor, 22 éves, bartender – hajón

 

 

István vagyok, Németorszàgban Stefánnak hívnak. Kettő évig próbálkoztam különböző irodákon keresztül Németországban munkát találni végig sikertelenül. Egyszer aztán egyik kollágám átküldte a SILVERHAND Cég álláskínálatát amire beadtam a jelenkezésemet. Meglepetésemre azonnal válaszoltak és ami a legjobb az egészben 3 hét mulva már Németországban dolgoztam…. Ezen felül megemlíteném még azt a lelkiismeretes, minden esetleges problémárkra kiterjedő segítségnyujtást,tolmácsolàst ami egy munkavállalónak egy idegen országban nyujtanak enèlkül nem sikerülhetett volna Jó fizetéshezés jó munkahelyhez jutni és ott helytállni. Utólag is köszönöm szépen a Cégnek ezen áldozatos munkáját….Különösképpen az én esetemben Hillender Timeának. Nagyon szépen köszönöm,és jóegészséget kívánok a további munkához.

István, 51 éves, buszvezető

 

 

Az önök közvetítésével kaptam lehetőséget az egyik állmaim munkájára. Egy hajón kaptam munkalehetőséget. Külön megnevezném Hillender Tímeát. Az ő segítségével kaptam meg ezt a lehetőséget. Nagyon szimpatikus és segítőkész volt velem.Személyesen el jött ő is az állásínterjúra. Bármit kérdeztünk ő azonnal segített. Még egyszer köszönöm a lehetőséget.

Andi, 33 éves, szobalány – hajón

 

 

Mégegyszer szeretném megköszönni ezt az egészet. Mondhatni már sinen van az életem :) mivel ez egy nagyon jó dolog hogy itt dolgozhatok egy ilyen hajón :) Nagyon jól érzem magam, bár sok a munka. Csomót tanultam már angolul és teljesen megvannak velem elégedve :) szóval köszönöm :) Majd még jelentkezem :)

Mátyás, 18 éves, éttermi kisegítő – hajón

 

"Már két hete dolgozom itt, és minden rendben van, egyelőre minden úgy van, ahogy ígérték, és ahogy azt a szerződésbe is belefoglaltuk. Egyelőre elég kevés a vendég, rendszeresen hamarabb végzek a munkával, mint ahogy az a beosztásban van, de ennek én nyilván csak örülök. Kényelmes a szobám, jó és bőséges a napi kétszeri személyzeti kaja, rendesek a főnökök és a kollégák (akik egyébként szinte mind horvátok). Fizetést még természetesen nem kaptam, de gondolom azzal sem lesz probléma. A ledolgozott órákat nem írom, de egyelőre több mint korrekt a munkaidő. Nagyon köszönöm a közvetítésben nyújtott segítséget!"

Péter, 28 éves, felszolgáló hotelben

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként aktuális munka ajánlatainkról

Tudjon meg többet a külföldi munkavállalásról